Digitale Fitheid Meet Great & Learn

Kort geleden was ik weer bij de, 21e editie alweer, Meet + Greet + Learn Editie van Digitale Fitheid! Natuurlijk weer bij het gastvrije Seats2meet Utrecht CS. Deze dag markeerde een mijlpaal voor mij, omdat ik voor de allereerste keer als spreker mijn inzichten deelde over het belangrijke onderwerp Schermtijd.


Als Digital Wellness Trainer en spreker, ben ik momenteel bezig met het schrijven van een boek over dit onderwerp. Het was geweldig om mijn kennis en passie te delen met de aanwezigen en mijn presentatie te geven aan zo’n geïnteresseerd publiek. En ik krijg hulp! Samen met Martijn Aslander en Marieke van Vliet – van der Graaff hebben we grootse plannen om dit boek verder uit te werken en te delen met de wereld.

Ambassadeurs
Ik heb het genoegen om deel uit te maken van het ambassadeursteam van Digitale Fitheid. Het ambassadeursteam bestaat uit de getalenteerde professionals Dieter MöckelmannHerman KopingaJoost Platteljuf DianaKristian EsserLykle de VriesMarieke van Vliet – van der GraaffMaarten van den BergMark MeinemaMarlous de HaanMartijn AslanderPeter JoostenPeter RosRijn Vogelaar en Ton Van Der Hoeve. Samen vormen we een diverse groep experts die zich inzetten voor digitale gezondheid en welzijn.

Programma
Het evenement begon met een informele inloop en netwerkmogelijkheden om 9:30 uur, waar ik waardevolle gesprekken kon voeren en nieuwe connecties kon maken.

Martijn Aslander trapte het officiële programma om 11:00 uur af met een inspirerende presentatie over Alfred en Raycast, waarmee je met je toetsenbord efficiënter kunt werken op je Mac. Een geweldige start van de dag!

Na de heerlijke lunch, die verzorgd werd door Seats2Meet, volgde de “Prompt Parade”, waarin we de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van AI verkenden. Deze sessie onderstreepte nogmaals hoe snel dit veld evolueert en hoe relevant het is voor ons werk en leven.

Mark Meinema nam het podium om ons te laten zien hoe we een einde kunnen maken aan de ‘afspraken-pingpong’. Hij deelde waardevolle tips over hoe je met Microsoft Bookings eenvoudig afspraken kunt plannen zonder gedoe. Zijn presentatie was zeer leerzaam en praktisch.

Vervolgens kreeg ik de kans om mijn inzichten te delen over Schermtijdbeheer, een onderwerp dat me nauw aan het hart ligt. Het was mijn eerste presentatie over dit onderwerp, en ik ben vereerd dat ik dit mocht doen in zo’n inspirerende omgeving.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel om 16:00 uur, waar we de gelegenheid hadden om met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën te bespreken.

Ik ben enorm dankbaar voor deze geweldige dag, en ik kijk uit naar de verdere ontwikkeling van mijn boek over Schermtijd, samen met Martijn Aslander en Marieke van Vliet. Dank aan alle sprekers, deelnemers en organisatoren voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke ervaring.

Marlous de Haan
Digital Wellness Trainer | Spreker
Ambassadeur van Digitale Fitheid

Plaats een reactie