Klanten & Recensies

Een greep uit de recensies

Stephan Okhuijsen – Itude

Leuk, na 9 maanden videovergaderen krijg ik eindelijk wat tips tijdens onze “kerstborrel”, van @MLdeHaan1. Dacht dat ik de meeste dingen wel in de gaten had. Not.

Fred Schenk – VVD Kromme Rijnstreek

In een interactieve sessie heeft Marlous ons door het mijnenveld van videobellen geleid. Met hilarische en af en toe pijnlijk bekende voorbeelden vloog de training voorbij. Een echte aanrader, uiteraard vooral voor die ene kennis of collega die we allemaal wel hebben.

Peter van Geffen –
Rotary Club Rozendaal – Veluwezoom

Marlous bracht een hartstikke interessante, praktische online lezing over videobellen, hoe heurt het? Zonder meer boeiend, en heel enthousiast en vrolijk gebracht.

Jeroen Sanders – Rotary Club Doetinchem

Marlous de Haan heeft een presentatie gegeven over SmartPhone Etiquette. Dit deed zij op verfrissende wijze, waarbij zij het publiek, dat zowel live als via een zoomverbinding aanwezig was, wist te prikkelen en aan het denken wist te zetten. Zij geneerde zich niet ook ervaringen uit haar eigen leven te delen, wat het verhaal nog sprekender maakte. Het was een bij vlagen confronterend en zeer onderhoudend verhaal.

Angela Stolwijk-Kramer – Mensa Nederland

Marlous heeft bij vereniging Mensa een geweldige lezing verzorgd over Nomofobie, tijdens ons Oktoberweekend-congres over Tijd en Ruimte. Ze wist haar lezing naadloos aan te sluiten bij het thema. Het was prettig om met haar samen te werken en de reacties op haar lezing waren zeer lovend. Zo stond er in de enquete onder de bezoekers:     

• Nomofobie was erg leuk en boeiend. Het tempo was prima, het onderwerp aansprekend.   

 • Super lezing, bevlogen spreekster     

• Nomofobie was een erg leuke lezing. Zeer interessant thema dat veel mensen aanspreekt: ik ben een Nomofoob en heb er veel meer inzicht in. Ook leuk om te weten dat Marlous erover aan het schrijven is. Heb anderen die er niet bij waren en thuisfront er erg geanimeerd over kunnen vertellen.

Kortom, ik kan Marlous van harte aanbevelen als spreker op jouw evenement, en we gaan haar zeker nog eens vragen te komen spreken bij een ander evenement.

Carlo Bloemberg – Rotary Club Zevenaar

De presentatie ging over de do’s en don’ts rondom videobellen. Marlous nam ons tijdens de presentatie mee in deze nieuwe wereld. Dit werd ondersteunt door grappige en herkenbare praktijksituaties zoals houding van de mensen voor de camera en storende achtergrondfactoren. geheel was vermakelijk en zeer informatief. Het boek dat ze geschreven heeft over dit onderwerp werd later ook door veel leden afgenomen. Haar andere boek, Smartphone Etiquette, hebben we het verder niet over gehad maar dit lijkt mij ook een zeer leuk en actueel onderwerp.

Jan Spronk – VVD Achterhoek

Marlous heeft tijdens een algemene leden vergadering een boekpresentatie gegeven over haar boek videobellen etiquette. Haar presentatie was informatief en werd op een ontspannen manier gebracht waarbij ook humor als doeltreffend middel werd ingezet. Het leverde tijdens en na afloop vragen op die Marlous op een prima wijze beantwoord heeft. 

Saskia Simons – Marres – Itude

Via social media zijn wij bij Marlous de Haan terecht gekomen om tijdens onze maandelijkse online meeting iets leuks en zinnigs te vertellen over de do’s en dont’s van videobellen. Met humor, relevante voorbeelden en filmpjes wist ze ons te boeien over – soms voor de hand liggende – topics. Inmiddels hebben 3 collega’s een speciale lamp aangeschaft en hebben wij het er nog steeds over. De presentatie van Marlous was niet te lang, krachtig en zinvol.

R. Rensink – Eigenaar Trainingscentrum

Het boek Smartphone Etiquette ligt nu bij ons thuis op de tafel en heeft al een aantal discussies los gemaakt. Het gevolg is dat we duidelijker en prettiger omgaan met ons smartphone gebruik.

Recensies

Nomofobie was een erg leuke lezing. Zeer interessant thema dat veel mensen aanspreekt: ik ben een Nomofoob en heb er veel meer inzicht in. Ook leuk om te weten dat Marlous erover aan het schrijven is. Heb anderen die er niet bij waren en thuisfront er erg geanimeerd over kunnen vertellen.

Nomofobie: Super lezing, bevlogen spreekster 🙂

Nomofobie was erg leuk en boeiend. Het tempo was prima, het onderwerp aansprekend. Je zou niet zeggen dat het haar eerste presentatie was!