Pre-lancering op Curaçao

Best Sellers

Vooruitlopend op het succes van het boek Smartphone Etiquette is het boek op de tafel “Best Sellers” neergelegd. Dit is echt zó gaaf! Als je de boekhandel Mensings Caminada binnenloopt is deze tafel de eerste die je te zien krijgt! Niet te geloven dat het boek eindelijk, na ruim een jaar verder, op de planken ligt.

Eerste boek verkocht

En wat blijkt… het eerste boek is al verkocht! Zonder het zelf te weten heeft deze koper het eerste exemplaar uit een boekhandel gekocht! Zo enorm cool om te weten dat iemand nu mijn boek aan het lezen is en er hopelijk net zoveel plezier aan beleeft als dat ik er aan gehad heb om het te schrijven!

Pre-lancering

Hoewel het boek in Nederland nog niet verkrijgbaar is, kan ik enkele exemplaren in het buitenland al pre-lanceren. Dat ik dat nu al doe heeft te maken met het feit dat boeken uit Nederland via tussenpersonen bestellen en daarna verschepen kostbaar is, terwijl ik ze nu, omdat ik zelf even op Curaçao ben, kan meenemen in mijn bagage.

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie