Luisterboek

Zo enorm gaaf!!! Het boek Smartphone Etiquette wordt een luisterboek!

Wijbrand Vd Sande van WIJSA Entertainment gaat met zijn prachtige stem de boeken inspreken. Wijbrand is stemacteur en een ware kunstenaar op het gebied van spreken en geluid. En ik ben sùper blij dat mijn boeken wil inspreken!!
Wordt vervolgd!
Wijbrand schrijft er zelf over op zijn Social Media:
Wie had dit ooit kunnen bedenken?
Gisteren plaatste ik het bericht dat ik de vakopleiding stemacteren met succes heb afgerond en vanmorgen om 11 uur stond Marlous de Haan bij mij op kantoor.
Marlous de Haan is de succesvolle auteur van de boeken “Smartphone Etiquette” en “Videobellen Etiquette”.
Deze boeken, die precies op het juiste moment in de Coronacrisis op de markt kwamen, bleken een enorme hit. Marlous was op slag een soort van BN’er en etiquette-expert wat er toe leidde dat ze tot op de dag van vandaag met grote regelmaat op radio en televisie te horen en te zien is om over haar boeken te vertellen.
Jinek, Koffietijd, De 5 uur show, RTL4, SBS6, NOS, BNR Nieuwsradio, Radio Veronica, Radio 538, Radio10, De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Linda.nl, de Libelle…
Het is maar een heel kleine opsomming uit de ontelbare media die aandacht schonken aan Marlous en haar boeken, of waar ze zelf te gast was.
Marlous en ik kennen elkaar via Optimaal FM, waar ze vorig jaar in mijn radioprogramma te gast was om over haar boeken te vertellen. Naar aanleiding van het bericht wat ik gisteren plaatste schreef Marlous mij een berichtje en al snel hadden we elkaar aan de telefoon, wat weer resulteerde in het bezoek van Marlous bij mij op kantoor.
Lang verhaald kort; ik heb Marlous voorgelezen uit haar eigen boeken en het resultaat was een glunderende Marlous. “Dit is precies de toon waarin ik mijn boeken geschreven heb. Zo heb ik het bedoeld.”, reageerde ze.
Ik heb dus één dag na het afronden van mijn vakopleiding stemacteren bij Ingrid Putman mijn eerste officiële opdracht gekregen.
Ik mag de twee succesboeken van Marlous de Haan nu gaan omvormen tot luisterboeken.
Een ongelofelijk eervolle klus, waar ik enorm veel zin in heb, want het zijn ontzettend leuke humoristische boeken die geweldig lekker lezen.
Dankjewel voor het vertrouwen Marlous. Ik ga er iets moois van maken!
Binnenkort meer! 😊

Videobellen Etiquette Smartphone Etiquette Marlous de Haan Luisterboek Wijbrand van der Sande Stemacteur

©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2021

Plaats een reactie