Eigen uitgeverij: Magic at Work

Nieuwe ontwikkelingen: Ik heb me bij de Kamer van Koophandel aangemeld als uitgeverij met het label “Magic at Work“, de naam van mijn eigen bedrijf.

Uitgeverij Het Boekenschap stopt met de distributie, marketing en persbegeleiding van zijn boeken. Zij gaat zich, na het faillisement door de corona en de doorstart die ze kon maken, met name richten op het produceren van een boek. Alles daarna wordt op dit moment mee gestopt.

Dat is een klein probleem als je op het punt staat een tweede boek te gaan drukken en uitgeven en een eerste boek hebt wat klaar ligt en juist gedistribueerd moet gaan worden. En ook wel even een schrik. Want wat nu? De enige slimme oplossing is zèlf uitger te worden en alles zelf te gaan doen. En dus heb ik mijn bedrijf bij de KvK geregistreerd met de extra bijschrijving: uitgeverij. Het label wordt “Magic at Work”. Dat is de naam van mijn eigen bedrijf en dat staat al geregistreerd bij de KvK.

En laat ik nu nog nèt op tijd zijn om het label nog op het boek Videobellen Etiquette te kunnen plaatsen. Wat een geluk dat dit niet een paar dagen later bekend werd, dan was het niet meer mogelijk geweest deze aanpassing te doen.

Afijn. Bij deze stel ik aan u voor: Uitgeverij Magic at Work!

Magic at Work Marlous de Haan

©Videobellen Etiquette – M.L. de Haan 2020

Plaats een reactie