1-daagse training voor Digital Wellness inzicht

Wat is Digital Wellness en welke oplossingen zijn er om dat te realiseren?

Voorkom de ‘digital burn-out’!

In deze training wordt op een interessante manier bloot gelegd wat de valkuilen zijn van de huidige digitale wereld met al z’n valkuilen.

Denk hierbij aan informatie over hoe het brein (de menselijke hersenen) omgaan met informatieverwerking. We behandelen het korte termijn geheugen, het lange termijn geheugen, de opslag van informatie, leren en begrijpen, over hoeveel het brein tegelijk kan verwerken, enzovoort.

We gaan aan de slag met de diverse klachten die kunnen ontstaan als je balans van het gebruiken van digitale technologieën en rust en ontspanning niet in evenwicht is. Denk hierbij aan mentale klachten, fysieke klachten en klachten in de relationele sfeer.

We gaan kijken naar houding, naar focus, naar de kwadranten van Eisenhower, ook wel toebedeeld aan Stephen Covey. En wat te denken van de 7 Habits van Stephen Covey? Die komen uiteraard ook nog even langs.

Maar dat is niet alles, ook gaan we uiteraard kijken naar tips om de digitale burnout te voorkomen.

Kortom, de introductietraining Digital Wellness heeft alles in zich om iedereen inzicht te geven in de processen die er voor zorgen dat we ons digitaal belast voelen én de oplossingen om hier zo min mogelijk last van te krijgen.


Aanvullende informatie van deze zeer interessante training staat in januari 2022 op de site.

Nu alvast informatie over deze training, neem gerust contact met ons op!


NB, al onze trainingen worden conform de geldende corona-maatregelen gegeven.